Nieuws Limburg Directeur Hans Desmet weg bij Alva (Hasselt)

Directeur Hans Desmet weg bij Alva (Hasselt)

Directeur Hans Desmet weg bij Alva (Hasselt)

Hans Desmet, algemeen directeur van Alva Verse Vruchten in Hasselt, gaat weg bij het bedrijf. Hij wordt opgevolgd door Karolien en Dries Vanstraelen, telgen uit het familiebedrijf van gedelegeerd bestuurder Hugo Vanstraelen. De samenwerking wordt in onderling overleg beëindigd. Hans Desmet blijft nog even de commerciële relaties van het bedrijf behartigen, maar gaan intussen op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten de sector van de AGF (Aardappelen, Groeten en Fruit). “Het was een moeilijke, maar tegelijk juiste beslisssing,” zegt Hans Desmet. “Ik zal alle contacten constructief overdragen en blijf het volste vertrouwen hebben in de toekomst van Alva.”

Onder leiding van Desmet haalde het bedrijf een recordomzet en werd recent een intensief investeringsprogramma afgerond.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.