Nieuws Limburg Dirk Trippaers ruilt CKS voor Tectum Group

Dirk Trippaers ruilt CKS voor Tectum Group

Dirk Trippaers ruilt CKS voor Tectum Group

DirkTrippaers-245x300-1Dirk Trippaers, zaakvoerder van CKS in Dilsen-Stokkem, is een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij fungeert voortaan als senior regiomanager voor Tectum Group, de bedrijvencluster van Jean Biesmans.

Dirk Trippaers begon zijn carrière bij BWK (Willy Knippenberg) en ging daarna aan de slag bij ME Construct als algemeen directeur. Die functie bekleedde hij sinds 2011 ook bij CKS in Dilsen-Stokkem, producent van elektrotechnische installaties. Vorige maand heeft hij daar afscheid genomen. Lode Colson en Sabine Pannemans zijn nu de enige zaakvoerders van het bedrijf. Ze investeerden enkele maanden geleden nog een miljoen euro in CKS.

Dirk Trippaers heeft nu ‘onderdak’ gevonden bij Tectum Group, een bedrijf dat hij al kende vanuit Roof & Facade Concepts, een joint venture die hij in 2011 vanuit ME Construct in Roemenië had opgezet met Jean Biesmans en Ceyssens Glas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.