Nieuws Limburg Discotheek Versuz verkoopt overschot van inboedel

Discotheek Versuz verkoopt overschot van inboedel

Discotheek Versuz verkoopt overschot van inboedel

Ben je op zoek naar een dj-uitrusting, lichtreclames, sterke drank, ijsemmers, fauteuils of barkrukken? Dan kan je vanaf maandag 17 uur bieden op de overstock van discotheek Versuz en winterconcept Moosebar. Meer dan 600 unieke items worden online verkocht.

 

Yves Smolders , zaakvoerder van de Versuz, legt uit: “Heel wat mensen hebben hun kasten en huizen opgeruimd tijdens de lockdown en wij doen net hetzelfde. We maken gebruik van de situatie om wat opfrissingswerken uit te voeren en we willen een aantal dingen vernieuwen. We hopen, van zodra we groen licht krijgen om opnieuw de deuren te openen, dat we onze bezoekers kunnen verrassen en in de beste omstandigheden hen te ontvangen. Wie op zoek is naar een collectors-item, moet zeker en vast de veilingsite bekijken, want enkele objecten zijn op maat gemaakt voor de club.”

Een bod uitbrengen? Klik dan op deze link. Op 30/11 om 14 uur sluiten de kavels. Wie niet vertrouwd is met veilingsites: je dient je eerst te registreren. Breng je een bod uit, moet je bij de prijs nog het ‘opgeld’ van 18% én de BTW (21%) rekenen. Heb je mee-geboden op een item, wordt na het verstrijken van de klok nog één of meerdere keren een ‘extra time’ toegevoegd, waarin alle bieders een verhoogd bod kunnen uitbrengen. Bekijk op voorhand ook zeker de locatie en het vaste tijdstip waarop je je koopje moet afhalen. Succes!

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.