Nieuws Limburg Dit zijn de bedrijven met het beste management:

Dit zijn de bedrijven met het beste management:

Dit zijn de bedrijven met het beste management:

Welk bedrijf heeft het beste management van allemaal? Dat is de internationale onderscheiding waar Deloitte, Econopolis en een onafhankelijke jury jaarlijks naar op zoek gaan. Met Vandersanden (4e keer), Golazo (3e keer) en Provan (2e keer) behouden de eerdere Limburgse laureaten hun label.

Een goed management is uiteraard altijd een vereiste voor succes, maar in 2020 waren de uitdagingen voor veel bedrijfsleiders nog net iets groter. Veerkracht en wendbaarheid waren nodig om het schip op koers te houden. Op basis hiervan werden er in België 5 nieuwe bedrijven bekroond met het label van Best Managed Company. Daarbij echter geen Limburgse onderneming. De drie Limburgse bedrijven die in de voorgaande jaren de onderscheiding wisten binnen te halen, met name Vandersanden (Bilzen), Golazo (Beringen) en Provan (Genk), zagen wel hun certificaat verlengd.

Omdat Vandersanden bij de 6 bedrijven in België behoort die zich 4 jaar op rij Best Managed Company mogen noemen, kreeg de Bilzerse steenbakkerij het Gold-label toegewezen. Het is een keurmerk voor criteria als een heldere langetermijnstrategie, sterke competenties, hoge betrokkenheid en solide financiële resultaten.

In het bijhorende motiveringsrapport, looft de jury onder meer het duurzaamheidsengagement van Vandersanden. Ook de veerkrachtige manier waarop Vandersanden omgaat met de coronacrisis en in 2020 zelfs een omzetstijging wist te boeken, is voor de jury een krachtpunt. Daarnaast worden het digitaliseringsplan, de HR-strategie en het innovatieve karakter van Vandersanden als voorbeeld genoemd.

“We zijn ontzettend trots om voor het vierde jaar op rij deze mooie erkenning te mogen ontvangen”, zegt Jean-Pierre Wuytack, CEO van Vandersanden. “Ik vind het fijn om te zien dat de jury van Best Managed Companies ons werk rond duurzaamheid en collectief welzijn expliciet als een kracht benoemt. Dit is een mooi compliment voor al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van ons bedrijf, onze sector, onze mensen en onze samenleving. Zij dragen allemaal bij aan het succesverhaal van Vandersanden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.