Nieuws Limburg Dochters heropenen winkel van overleden moeder

Dochters heropenen winkel van overleden moeder

Dochters heropenen winkel van overleden moeder

Op 3 december gaat in Sint-Truiden de kledingzaak La V en Rose opnieuw open. De zussen Gaëlle en Frédérique Hollebeke eren daarmee hun moeder Véronique Debay, die tot haar overlijden op 4 oktober jongstleden, de gedreven zaakvoerder was van de boetiek.

Ze was amper 48 jaar toen Véronique Debay begin oktober overleed na hartfalen. Haar heengaan was een schok voor de directe omgeving. Zowel haar familie, talrijke vrienden, klanten en zakenrelaties konden het verlies moeilijk vatten en waren in diepe rouw. Een gedreven ondernemer met het hart op de juiste plaats, zo werd Véronique omschreven.

Gaëlle en Frédérique, de dochters van Véronique, hebben nu beslist om als eerbetoon, verder te bouwen aan de droom van hun moeder: de uitbouw van haar boetiek La V en Rose. Aan de lokale website Truineer hebben ze bevestigd dat de winkel in de Luikerstraat weldra opnieuw de deuren zal openen. Zo wordt de gedachtenis aan Véronique levendig gehouden. De dochters willen alvast dat de zaak met evenveel passie wordt gerund, zodat La V en Rose -ondanks de tragische gebeurtenis- een mooie toekomst tegemoet gaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.