Nieuws Limburg Dochters krijgen naam van overnemer

Dochters krijgen naam van overnemer

Dochters krijgen naam van overnemer

Zoals dat bijvoorbeeld in Amerikaanse gezinnen gebruikelijk is, nemen de dochters van H. Essers na het huwelijk de naam aan van de overnemer… Het Genkse transportbedrijf heeft om de administratie te vereenvoudigen en de commerciële slagkracht te vergroten, beslist om dochterbedrijven Centrum Transport (Valkenswaard), Furtrans Holland (Dordrecht) en Van der Wal (Tiel) om te dopen tot H. Essers Transport Company Nederland BV.

”Door H. Essers mee op te nemen in de nieuwe benaming, kunnen de filialen meeprofiteren van de gedegen reputatie en van de goede naambekendheid die Groep H. Essers nationaal en internationaal al jarenlang geniet,” zegt Hilde Essers, Marketing & Communication Manager. “Voor ons betekent dit intern een vereenvoudiging en een efficiëntere organisatie. Voor onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers verandert er verder niets.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.