Nieuws Limburg Dolmans wil van 2,5 naar 20 miljoen omzet

Dolmans wil van 2,5 naar 20 miljoen omzet

Dolmans wil van 2,5 naar 20 miljoen omzet

dolmans landscapingDolmans Landscaping, een bedrijf dat actief is in groenaanleg en onderhoud, is onlangs verhuisd van Houthalen-Helchteren naar Beringen (Nijverheidspark). Een grotere locatie, die beter in het zicht ligt en vlotter bereikbaar is… Voor Dolmans is het een noodzaak, gezien de wilde groeiplannen van het Nederlands-Limburgse groenbedrijf. De omzet in België, die op 4 jaar tijd is geklommen tot 2,5 miljoen euro (prognose 2015), moet in de nabije toekomst exponentieel stijgen. De ambitie is om over enkele jaren naar 20 miljoen door te groeien.

Aan ervaring ontbreekt het Dolmans zeker niet om deze doelstellingen waar te maken. De onderneming heeft in Nederland een 12-tal vestigingen, die samen 900 mensen tewerkstellen. In ons land is Dolmans zowel actief met Landscaping (groenaanleg en onderhoud) als met Pius Floris, een zusterbedrijf dat aan bomenbeheer doet.

Op 17 november wordt in Beringen de officiële openingsplechtigheid van de nieuwe faciliteiten gehouden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.