verheyen dome anderlecht

Dôme Deco kleedt topzaak van Marc Coucke aan

Dôme Deco, het bekende Limburgse interieurlabel, heeft zopas de restyling van het restaurant Saint-Guidon afgerond. De topzaak bevindt zich in de tribunes van het Constant Vandenstockstadion. Het was Anderlechtvoorzitter Marc Coucke himself die Stefan Verheyen van Dôme Deco contacteerde voor de opdracht.

Saint-Guidon was het paradepaardje van voormalig Anderlechtmanager Michel Verschueren. In het verleden prijkte er zelfs een Michelinster tegen de muur. Met de komst van Marc Coucke werd niet alleen grote kuis gehouden in de spelerskern en de staf, ook het restaurant moest onder handen genomen worden. En dus belde Coucke naar Stefan Verheyen van Dôme Deco in Dilsen-Stokkem. Of hij het interieur van het restaurant even wou komen pimpen?

"Ik ken Marc Coucke al vele jaren", zegt Stefan Verheyen. "We zijn ook actief betrokken geweest bij de herinrichting van zijn hotels in Durbuy. De samenwerking voor de Saint-Guidon was dan ook evident. We zijn, naast de wereldwijde retailsector, al een tijdje actief op de Belgische projectmarkt, vooral voor de inrichting van restaurants, hotels en kantoren in het hogere segment. Op onze referentielijst staan namen in Limburg zoals het Terhills Hotel in Maasmechelen en de B&B’s van de Slagmolen en Vivendum."

Dôme Deco telt nu een 25-tal medewerkers en realiseert dit jaar een omzet van bijna 6 miljoen euro. De kantoren, een showroom van 800m² en de magazijnen zijn gevestigd in Dilsen-Stokkem. "Ons doel is om te blijven groeien en het Limburgse design verder uit te dragen in de hele wereld, maar ook kort bij ons", besluit Stefan Verheyen.