Dome Deco_2326

Dôme Deco opent vestiging in de Verenigde Staten

Dôme Deco, het Limburgse interieurlabel dat wereldwijd meubilair, stofferingsproducten en decoratiemateriaal verdeelt, heeft de exportambities kracht bijgezet met de opening van een showroom in de VS.

Het bedrijf van Stefan Verheyen is een exclusieve samenwerking aangegaan met een Amerikaanse distributeur die instaat voor de verkoop en marketing van het merk, en zal opereren onder de naam Dôme Deco USA. De showroom is gelegen in de AmericasMart in Atlanta. "Dit gebouw, het grootste in de VS, is een internationaal expositiecentrum dat zich richt op de markt van International Gift & Home Furnishings", zegt CEO Stefan Verheyen, die al langer plannen hand om met een eigen showroom van Dôme Deco de Amerikaanse klanten te benaderen.

"Deze showroom is een unieke kans om de Amerikaanse retailers, interieurarchitecten en projectmanagers kennis te laten maken met de unieke Dôme Deco Cosmopolitan Lifestyle", aldus Verheyen. "Sinds 20 jaar wordt hard gewerkt aan een eigen, unieke collectie, mede vorm gegeven door lokale designers. De vraag naar de Europese cultuur wordt wereldwijd steeds groter en België staat in de interieurwereld bekend om goede smaak en creativiteit. Vandaar dat de tijd rijp is om voet aan wal te zetten in de VS."

Dôme Deco telt vandaag een 25-tal medewerkers en realiseert dit jaar een omzet van over de 6 miljoen euro.