Nieuws Limburg Domein Altembrouck verzet zich tegen faillissement

Domein Altembrouck verzet zich tegen faillissement

Domein Altembrouck verzet zich tegen faillissement

De Nederlandse eigenaar van het bekende Landgoed Altembrouck in ’s Gravenvoeren tekent verzet aan tegen het faillissement dat enkele weken geleden door de handelsrechtbank van Tongeren werd uitgesproken. Over de vraag om dit ongedaan te maken zal de rechter volgende week maandag een beslissing nemen. Zakenman Wim Claessen vindt dat er genoeg elementen zijn om de uitbating verder te zetten. De Nederlander kocht het kasteel in 1994 en onderwierp het aan een grondige restauratie. Een jaar later verwierf hij ook de bijhorende boerderij en gronden. In de boerderij werd onder meer het exclusieve wagyurund gekweekt.

De nieuwe eigenaars maakten van het landgoed een exclusief gastenverblijf, annex restaurant. Met de renovatie was een investering gemoeid van ruim 10 miljoen euro. Of zij hun bedrijf kunnen verderzetten, zal de handelsrechtbank nu maandag dus moeten beslissen.


GC

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.