Nieuws Limburg Drie vrouwelijke CEO’s strijden om erkenning

Drie vrouwelijke CEO’s strijden om erkenning

Drie vrouwelijke CEO’s strijden om erkenning

Stem je voor Hilde Rutten van Berghoff, Elise Vanaudenhove van Euro Shoe of Catherine Lenaerts van Watt4Ever? Het zijn (misschien niet toevallig) 3 vrouwelijke CEO’s die in aanmerking komen voor de Groene Pluim van hun gemeente Beringen.

De Groene Pluim is een lokaal initiatief om duurzame projecten op een voetstuk te plaatsen. In diverse categorieën worden mensen, verenigingen en bedrijven gelauwerd die het milieu een warm hart toedragen.

In de competitie voor bedrijven zijn 3 ondernemingen genomineerd die een vrouwelijke CEO hebben:

– Berghoff Belgium, waar Hilde Rutten aan het roer staat, is opgevallen door de aanleg van een bloemenweide op het bedrijfsterrein. Dit gebeurde in samenwerking met Talea, een organisatie die focust op de doorstroming van mensen uit de sociale economie.

– Euro Shoe, het bedrijf van de familie Vanaudenhove dat boven de merknaam Bristol staat, wordt genomineerd omdat het geen papieren proppen meer in de nieuwe schoenen gaat stoppen.

– Watt4Ever is de derde kanshebber. CEO Catherine Lenaerts stelde een project voor om afgedankte batterijen van elektrische wagens een tweede leven te bieden.

Heb je zelf een voorkeur voor één van de 3 bedrijven? Een stem uitbrengen kan nog tot en met zondag via deze link.

Reageer op dit bericht

Reacties

Marleen V. 2021-02-19 16:39:21

Euro Shoe

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.