Nieuws Limburg Drijvend restaurant op de plassen van Terhills

Drijvend restaurant op de plassen van Terhills

Drijvend restaurant op de plassen van Terhills

Friends and Fools, een start-up uit Gent, gaat op de plassen van het Terhills-park in Maasmechelen en Dilsen-Stokkem, een drijvend restaurant uitbaten. Dinner On the Lake, zoals het concept heet, werd eerder al op andere locaties succesvol toegepast.

Deze zomer zal je kunnen boeken op een drijvend vlot, dat midden in de natuurpracht, plaats biedt aan 40 personen. Topchefs serveren er een gastronomisch menu. Er wordt een formule aangeboden waarin een overnachting in het Terhills-hotel is inbegrepen. Amper 2 weken na soft launch van het initiatief, zijn er al 400 tickets verkocht, aldus de ondernemers Jeremy Buyle en Angelo Medagoda.

Zij zijn overigens nog op zoek naar extra financiering om het concept nog op andere plaatsen uit te rollen. Daarvoor werd een funding-actie opgestart via het platform WinWinner. Investeren kan vanaf 5.000 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.