Nieuws Limburg DSSV (Hasselt) neemt reinigingsbedrijf uit Lier over

DSSV (Hasselt) neemt reinigingsbedrijf uit Lier over

DSSV (Hasselt) neemt reinigingsbedrijf uit Lier over

DSSV uit Kermt (Hasselt) heeft de reinigingsactiviteiten van sectorgenoot Van de Velde uit Lier overgenomen. “Het gaat om voertuigen die speciaal zijn uitgerust om rioleringen te reinigen,” zegt zaakvoerster Judith Daniëls, die samen met haar broers Frank en Daniël het bedrijf aanstuurt. Ook het personeel dat de overstap wenst te maken, verhuist mee naar Hasselt. “Deze acquisitie betekent een mooie uitbreiding van onze activiteiten, aangezien we onze klantenportefeuille en geografische actieradius op deze manier kunnen verruimen. We blijven bovendien nauw samenwerken met de mensen van Van de Velde, die zich voortaan gaan toeleggen op andere niches, zoals camera-inspectie, freeswerken en renovatie van rioleringen.”

DSSV is vooral actief in industriële reiniging en doet ook ontstoppingen, het leegmaken van putten en andere aanverwante opdrachten. Hoewel het voor hen slechts om een routineklus gaat, is een mooi voorbeeld daarvan de reiniging van de mobiele toiletten op de zomerfestivals Pukkelpop en Rock Werchter. De firma heeft ook een afdeling bouw, die zich vooral op renovatiewerken toelegt. Via zusterbedrijf Transpo Daniëls worden allerhande afvalstoffen vervoerd, zowel gevaarlijke (ADR) als niet-gevaarlijke.

De groep DSSV werd onlangs nog door het weekblad Trends uitgeroepen tot één van de Limburgse Groeigazellen in de categorie voor kleinere ondernemingen. Met nu zowat 60 mensen op de loonlijst, zal het bedrijf allicht snel de stap naar de middelgrote ondernemingen maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.