Nieuws Limburg Duivelse doelman start restaurant in Hasselt

Duivelse doelman start restaurant in Hasselt

Duivelse doelman start restaurant in Hasselt

Simon Mignolet en zijn broer Wouter openen op 24 juni restaurant Copper in Hasselt. Op de Zuivelmarkt, waar vroeger Sole Bistrobar was, zullen ze klassieke gerechten opdienen, geflankeerd door een grote selectie van wereldwijnen.

De Smaak van de Horeca weet dat de gebroeders Mignolet op 24 juni een officiële openingsreceptie plannen om Copper voor te stellen aan de genodigden. Er wordt nu al proefgedraaid in het restaurant.

Het is niet de eerste keer dat Simon en Wouter gerechten serveren. Eerder dit jaar kochten ze in Sint-Truiden het pand van Roasties Bar, dat ze koppelden aan hun koffie- en ontbijtzaak Twenty Two Coffee, en er een volwaardig snackrestaurant van maakten.

Bij Copper zijn er binnen 60 zitplaatsen en nog eens 40 op het terras. De menukaart zal klassieke gerechten bevatten, aangevuld met een stevige wijnkaart. De Mignolets hebben 60 wereldwijnen geselecteerd om op de ‘place m’as-tu vu’ te degusteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.