Jonge ondernemers willen Hasselt doen bruisen
Jong-Ondernemers Hasselt is een nieuwe groepering van jonge zelfstandigen die willen samenwerken om meer creativiteit en nieuwigheden naar Hasselt te… Lees meer
Simon Mignolet en zijn broer Wouter openen op 24 juni restaurant Copper in Hasselt. Op de Zuivelmarkt, waar vroeger Sole Bistrobar was, zullen ze klassieke gerechten opdienen, geflankeerd door een grote selectie van wereldwijnen.
De Smaak van de Horeca weet dat de gebroeders Mignolet op 24 juni een officiƫle openingsreceptie plannen om Copper voor te stellen aan de genodigden. Er wordt nu al proefgedraaid in het restaurant.
Het is niet de eerste keer dat Simon en Wouter gerechten serveren. Eerder dit jaar kochten ze in Sint-Truiden het pand van Roasties Bar, dat ze koppelden aan hun koffie- en ontbijtzaak Twenty Two Coffee, en er een volwaardig snackrestaurant van maakten.
Bij Copper zijn er binnen 60 zitplaatsen en nog eens 40 op het terras. De menukaart zal klassieke gerechten bevatten, aangevuld met een stevige wijnkaart. De Mignolets hebben 60 wereldwijnen geselecteerd om op de ‘place m’as-tu vu’ te degusteren.
Jong-Ondernemers Hasselt is een nieuwe groepering van jonge zelfstandigen die willen samenwerken om meer creativiteit en nieuwigheden naar Hasselt te… Lees meer
Pieter BĆ©atse, sommelier van De Stadt van Luijk in Sint-Truiden en Diederik Herbots, wijnkenner van sterrenzaak Ogst in Hasselt, mogen… Lees meer
Nicole en Paul-Luc Meesen, 33 jaar geleden oprichters van het gekende restaurant De Fakkels in Sint-Truiden, dragen de op 1… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. āDe afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen