Nieuws Limburg Duo koopt ICT-bedrijf Nascom in Genk

Duo koopt ICT-bedrijf Nascom in Genk

Duo koopt ICT-bedrijf Nascom in Genk

Veronique-DugardynHet digitaal bureau Duo uit Brugge neemt zijn sectorgenoot Nascom, gevestigd op C-mine in Genk, over. Nascom werd in 2003 opgericht door Jonas Coenen en telt nu 15 medewerkers in Genk en Antwerpen. In 2012 stapte LRM in het kader van een management buy-out in het kapitaal van Nascom en ging Jonas Coenen zich op andere activiteiten concentreren (o.a Paricfy). Nascom werd uitgebouwd tot een digitaal dienstenbedrijf dat toepassingen maakt voor internet, apps ontwikkelt en online marketing verzorgt.

Nu komt Nascom in handen van branchegenoot Duo uit Brugge, dat geleid wordt door Véronique Dugardyn (foto) en zo’n 35 medewerkers telt. LRM blijft wel aandeelhouder van Nascom. “We zien veel potentieel in onze gezamenlijke knowhow,” zegt Dugardyn. “Voor Nascom zoeken we al meteen drie extra mensen.” Het eengemaakte ‘full service digital agency’ heeft de ambitie om over 2 jaar een omzet te realiseren van 5 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.