Nieuws Limburg Dupont leidt netwerk van 7.000 interim-managers

Dupont leidt netwerk van 7.000 interim-managers

Dupont leidt netwerk van 7.000 interim-managers

Boudewijn DupontLimburger Boudewijn Dupont krijgt de leiding in handen bij 3W, een dochteronderneming van Adecco Group Belgium. 3W is actief in ‘executive interim management’, meer bepaald het bemiddelen in tijdelijke opdrachten voor high-level managers. Het netwerk telt zo’n 7.000 adressen van consultants en experts, waar uit kan geput worden om de ideale man of vrouw voor de opdracht te vinden.

Boudewijn Dupont heeft ervaring in deze materie. Als coördinator van het project Groeigazellen bij BAN Vlaanderen en als Managing Director van SIM Belgium heeft al jaren de match gemaakt tussen investeerders/managers en groeibedrijven.

Bij 3W volgt hij Christine Van den Eynde op, die de afgelopen 18 maanden de marktpositie van het bedrijf wist te consolideren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.