Nieuws Limburg Dynamisch duo neemt gekende garage over

Dynamisch duo neemt gekende garage over

Dynamisch duo neemt gekende garage over

Na 45 jaar geven de zussen Odette en Nadine Vanderheyden en Danny Dams hun autobedrijf VV Auto in Tessenderlo door. Op 1 januari mogen Christof Mellaers en Giovanni Notenbaert zich de nieuwe eigenaars noemen.

Al meer dan 45 jaar combineert VV Auto de verkoop van nieuwe wagens met een breed gamma tweedehandsauto’s. Onderhoud en herstellingen gebeuren eveneens op het bedrijfsterrein van 10.000 m2. Sinds 2014 is Suzuki de uitverkoren partner van VV Auto. Kenmerkend voor het bedrijf is dat het multi-generatieteam decennialang onder de hoede van de stichtende familie heeft gewerkt.

Maar na 45 jaar trouwe dienst hebben Odette Vanderheyden, Nadine Vanderheyden en Danny Dams beslist om de fakkel door te geven. Het dynamische duo Christof Mellaers en Giovanni Notenbaert zullen vanaf 1 januari 2021 de onderneming bestieren. “We zijn zeker niet gehaast om veel dingen te veranderen”, zeggen ze. “De richting die de oprichters al die jaren zijn uitgegaan, blijkt een succesrecept, en dat willen we bewaren.”

Toch zal het duo ook eigen accenten leggen. “Een tweede huismerk naast Suzuki zien we bijvoorbeeld wel zitten. Dat zou zomaar eens MG kunnen worden, gezien de constructeur door dezelfde importeur verdeeld wordt als Suzuki in België. Op die manier zou VV Auto meteen een elektrische wagen in de aanbieding hebben, meer bepaald de MG ZS EV. Vast en zeker een waardevolle toevoeging aan het gamma!”

De nieuwe eigenaars gaan zich tevens richten op liefhebbers van oldtimers. “We denken aan de organisatie van meetings en rondritten. Dat zou de cirkel helemaal rond maken voor VV Auto, gezien alle andere competenties toch al bij ons onder één dak zitten in Tessenderlo.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.