Nieuws Limburg Dynamisch, interactief en op maat: de online opleidingen van SYNTRA business

Dynamisch, interactief en op maat: de online opleidingen van SYNTRA business

Dynamisch, interactief en op maat: de online opleidingen van SYNTRA business

Online trainingsmodules aanbieden waar en wanneer het je medewerkers past? Het klinkt voorbehouden voor multinationals, maar SYNTRA business is helemaal mee met de Limburgse bedrijfswereld. Het schakelde snel en produceert momenteel e-modules op maat. HR-bureau Travvant mocht als eerste bedrijf e-modules ‘Made in Limburg’ ontvangen.

Op vlak van snelheid en maatwerk levert een online opleidingsbibliotheek een onmiskenbaar voordeel op. Bij Travvant, specialist in outplacement, loopbaanbegeleiding en inplacement, beseffen ze dat en spelen ze voortdurend in op huidige trends en tendensen door onder meer rekening te houden met verschillende leerstijlen en -methodieken.

“Meer en meer werkgevers zijn er zich van bewust dat de ‘perfecte kandidaat’ niet bestaat en kennis relatief is. Kwaliteiten als leergierigheid, flexibiliteit en wendbaarheid komen daardoor sterker naar voren. Als werknemer en ook als sollicitant moet je continu trachten mee te bewegen met die veranderingen, maar dat geldt evengoed voor bedrijven. Daarom wilden we ons opleidingsaanbod versterken met online opleidingen”, vertelt Marijke Jonckers van Travvant. “Bij SYNTRA business vonden we de juiste partner.”

E-modules op maat

Samen met SYNTRA business kon Travvant sparren over de mogelijkheden om een aantal workshops op maat voor hun deelnemers uit te werken.

“Voor deze opdracht konden we dan ook meteen onze expertise als opleidingscentrum laten gelden”, vertelt Christine Castelli van SYNTRA business. “Het SYNTRA-team online leren sloeg de handen in elkaar met diverse SYNTRA-trainers om kwalitatieve online trainingen te verwezenlijken. Het resulteerde in online content, geproduceerd in eigen huis.”

“Zij stonden open om het aanbod specifiek aan te passen naar onze wensen en noden. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat”, vult Marijke aan.

Interactief naar de les

En dat resultaat bestaat momenteel uit twee trainingen rond assertiviteit en presentatietechnieken. De ene is gericht op verschillende gedragsstijlen en de bewustwording rond je eigen manier van communiceren. De andere helpt deelnemers op een professionele manier een presentatie te verzorgen voor een publiek of bij een sollicitatie. Nog 4 andere e-modules staan voor Travvant in productie bij SYNTRA business.

“We hebben gestreefd naar interactieve pagina’s met video’s die de deelnemers op een creatieve manier door de training leiden. We hadden al het netwerk om professionele opleidingen in de markt te zetten, maar nu hebben we ook het talent aangetrokken om dit door te trekken naar stand-alone online content op maat”, aldus Christine. “SYNTRA blijft duidelijk een belangrijke speler op het vlak van extra trainingen en aanvullende workshops op maat, óók online”, besluit Marijke.

SYNTRA business organiseert professionele opleidingen voor bedrijven en hun medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.