Nieuws Limburg Eagle Construct bouwt woonunits voor asielzoekers

Eagle Construct bouwt woonunits voor asielzoekers

Eagle Construct bouwt woonunits voor asielzoekers

Eagle Construct gaat ruim 6000 vierkante meter aan woonunits produceren en plaatsen voor zo’n 580 asielzoekers. De wooncomplexen komen op 8 locaties, waaronder Sint-Truiden. Volgens Patrick Reygel is het de eerste keer dat Fedasil een beroep doet op deze vorm van huisvesting. Met het contract is een bedrag van 6 miljoen Euro gemoeid, het levert Eagle Construct ruim 6 maanden werkzekerheid op. Dankzij de strengste normen qua veiligheid en energie efficiëntie kon Eagle Construct al orders optekenen in Frankrijk. Eagle Construct is een onderdeel van de Belgische groep Amcotec. Er werken 25 mensen, de jaaromzet bedraagt 10 tot 15 miljoen Euro.

Dit is een samenvatting van het artikel ‘Limburgs bedrijf brengt asielzoekers onder dak’, zoals het verscheen in Het Belang van Limburg van 8 december, op pagina 15.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.