Stefan Blockx (links) en Bert Denivel kopie

EBB zet megastap door partnership met Siemens

EBB uit Genk, onderdeel van de P&V Group (Heusden-Zolder), mag zich officieel een Solution Partner van Siemens noemen. Een zéér belangrijke stap voor het bedrijf in gebouw-automatisatie, gezien deze samenwerking de deuren opent naar diverse nationale én internationale top-projecten.

Solution Partner is een keurmerk van de Siemens-divisie die instaat voor automatisatie voor commerciële, industriële en openbare gebouwen. De cluster van specialisten die in dit programma actief zijn, hebben toegang tot een brede range van Siemens-producten in HVAC én KNX. “Dat we nu een totaalpakket -van de klimaatregeling tot en met de verlichting- kunnen aanbieden, is een heel belangrijke stap voor ons”, aldus Bert Denivel. “Dat Siemens ons erkend als een BMS-integrator (Building Management System) met ervaring, slagkracht en kennis, opent vele deuren en versterkt onze groei.”

Het partnership met Siemens houdt tevens in dat EBB op de eerste rij zit voor productontwikkelingen en opleidingen.

Stefan Blockx, Business Development Manager bij EBB, zegt: “We blijven als EBB merkonafhankelijk, maar als de keuze voor een bepaald project op Siemens valt, staan we nu samen sterker. Dit partnership laat ons toe om samen, elk vanuit onze eigen expertise, nog betere oplossingen uit te werken en te integreren voor onze klanten. Het doet ons plezier om door een grote naam als Siemens erkend te worden. We werkten al meer dan een jaar nauw samen op verschillende projecten, zoals het sportcomplex Velodroom in Heusden-Zolder. Voor ons is dit de manier van samenwerken waarin we geloven: niet puur als klant en leverancier, maar veel meer schouder aan schouder.”