Nieuws Limburg Echo ontslaat 13 bedienden om te besparen

Echo ontslaat 13 bedienden om te besparen

Echo ontslaat 13 bedienden om te besparen

Omdat de nasleep van de crisis en de harde wintermaanden hun sporen hebben nagelaten bij welfselproducent Echo in Houthalen-Helchteren, heeft de directie 13 banen geschrapt. “Het zijn allemaal bedienden en kaderleden uit diverse vestigingen,” aldus woordvoerder Eddy Kellens. “Deze herstructurering gaat ook samen met een injectie van vers kapitaal door de eigenaars (familie Cuyvers), waardoor de weg naar het herstel definitief is ingeslagen.”

(Foto: COO Bob Cuyvers)

Het geloof in een betere toekomst wordt ook gevoed door de verhoogde belangstelling voor de innovatieve producten van Echo. “Het vloerconcept ClimaDeck, dat toelaat om op een energiezuinige manier te verwarmen en koelen, is hiervan het beste voorbeeld,” zegt Eddy Kellens nog. “Deze technologie vindt steeds meer ingang binnen de moderne bouwsector, die veel belang hecht aan ecologie en duurzaamheid.” Echo kondigt aan dat het deze techniek ook in de woningbouw wil gaan toepassen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.