eco-vision hydris

Eco-Vision haalt sectorgenoot aan boord

Eco-Vision, het bedrijf uit As dat oplossingen voor industriële waterbehandeling biedt, fusioneert met sectorgenoot Hydris. Ze gaan samen onder de naam Eco-Vision nu de internationale markt bewandelen.

Eco-Vision werd opgericht in 1999 door Theo Bollen. De totaaloplossingen voor waterbehandeling bevatten onderdelen als milieuadvies, engineering, installatie en automatisering van processen. Van oudsher is Eco-Vision gespecialiseerd in afvalwaterprojecten. Eind 2020 werd het bedrijf onderdeel van het internationale Pollet Water Group, waartoe ook het Waregemse Hydris behoort. Deze sectorgenoot, ook met specialisatie in industriële waterbehandeling, gaat nu samen met Eco-Vision om één bedrijf te vormen.

"Door beide bedrijven samen te voegen ontstaat een heel complementair verhaal", weet Theo Bollen. "We zijn nu een unieke speler op vlak van industriële waterbehandeling, met ervaring in tal van sectoren, en een goede geografische spreiding in het land. We mikken ook verder, op de internationale markt. De alternatieve waterbronnen die we inzetten om de bedrijfskosten en energiekosten te verlagen, zijn immers een actuele behoefte op internationaal vlak."

De eengemaakte groep gaat verder onder de naam Eco-Vision. Theo Bollen en Veerle Hennissen blijven het geheel aansturen vanuit de vestiging in As.