BEA Awards Mechelen

Een avondje van ‘net niet’

Wat een memorabele avond in de bedrijfsgeschiedenis had kunnen worden, is voor de Limburgse bedrijven Yontec, Cegeka en To The Point Events op een kleine teleurstelling uitgedraaid. Ze grepen alle drie heel nipt naast een prestigieuze onderscheiding, maar mogen toch met opgeheven hoofd het strijdtoneel verlaten.

To The Point Events was het enige Limburgse eventkantoor dat het schopte tot de finale van de BEA Awards, zeg maar de Gouden Schoen voor de sector. To The Point was genomineerd voor het project Vandersanden Experience, een overweldigend spektakel waarop de Bilzense stenenbakker klanten en medewerkers wist te verbluffen (zie filmpje onderaan). In de categorie voor B2B-events, moesten Bart Koninckx van TTPE nipt de duimen leggen. "Eventjes ontgoocheld, maar volgend jaar staan we er opnieuw", zegt hij vastberaden.

Miniem...
Greep ook heel nipt naast een nationale hoofdprijs: technisch onderhoudsbedrijf Yontec uit Hasselt. Als Limburgse winnaar van de Trends Groeigazellen bij de middelgrote ondernemingen, konden zij woensdag ook de Vlaamse hoofdprijs binnenhalen. Ze moesten echter het Kempense Intracto laten voorgaan met een miniem verschil. Eigenaars Davy Jonckers en Peter Manet wisten een Truiense vloek maar net te onderdrukken bij de bekendmaking, maar beloofden meteen een stevige remonte voor de wedstrijd van volgend jaar.

Tot slot greep ook bij de grote jongens onze Limburgse inzending maar heel net naast de prijzen. Cegeka, dat in eigen provincie de Limburgers met buitenlands kapitaal Punch Powertrain en Mobis Parts had moeten laten voorgaan, kreeg de baggergroep Deme over zich heen (met dochterbedrijf Geosea).

Ach ja: volgende keer beter!

https://www.youtube.com/watch?v=Z6J7cSkwib4