christel ethel eerdekens

Eerdekens countert de cowboys

"De betonmarkt wordt gekenmerkt door cowboys die een loopje nemen met de bestaande wetten en normen", zegt Ethel Eerdekens van Jos Eerdekens Betonvloeren uit Oudsbergen. "Wat ten koste gaat van de kwaliteit, veiligheid en sociale voorwaarden. Wij kiezen bij ons 40-jarig bestaan resoluut voor het tegenovergestelde, en doen wat niemand durft: 10 keiharde garanties voor kwaliteit en service."

Zaakvoerders Ethel en Christel Eerdekens, vertegenwoordigers van de tweede generatie, lanceren een disruptieve aanpak in de sector: ze breken met de kleine lettertjes. “Als familiebedrijf betreuren we de tendensen die we tegenwoordig zien in de betonsector”, aldus Ethel Eerdekens. "Kwaliteit gaat ten koste van kwantiteit. Veel mensen krijgen bij het horen van het woord 'beton' een koud, kil gevoel. Daar willen we tegen ingaan met 10 heldere garanties."

Bye algemene voorwaarden
Die garanties stellen eerlijkheid, ethiek, langetermijnrelaties en duidelijke communicatie voorop. Een voorbeeld? "We voeren de projecten uit zoals afgesproken en laten daarbij ingewikkelde contracten en lange, algemene voorwaarden varen”, vult Christel Eerdekens aan. “Dit alles past in het nieuwe verhaal dat we voor ons merk hebben uitgeschreven. Dit wordt tevens vertaald in de slogan onder onze naam: De Bijzondere Betonbelofte. Die waarmaken, daar knokken we iedere dag voor."