Nieuws Limburg Eerste kolom voor nieuw bedrijvencomplex in Genk

Eerste kolom voor nieuw bedrijvencomplex in Genk

Eerste kolom voor nieuw bedrijvencomplex in Genk

In Genk is de eerste kolom geplaatst van het nieuwe gebouw voor de Itzu-groep. Het pand zal het nieuwe kantoor worden van schoonmaakbedrijf Service Net, dienstencheque-onderneming Service@Home en ook een vestiging van uitzendbedrijf Tobasco huisvesten.

De nieuwbouw, die 2 miljoen euro kost, is nodig door de grote groei van de bedrijvengroep. Zo zijn Service Net en Service@home op 20 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste private werkgevers in Genk (1.300 vaste medewerkers). Door een intensief instroomproject en een op til zijnde overname, worden er in het komende jaar nog eens 135 extra banen gecreëerd.

Daarnaast doet de nieuwe zetel dienst als opleidingscentrum voor de eigen medewerkers en uitzendkrachten van Tobasco en Tobasco Construct (bouwdivisie). Het project werd ontworpen door Contour Architecten en zal worden gebouwd door Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.