Nieuws Limburg Eerste Sempre Store opent in Hasselt

Eerste Sempre Store opent in Hasselt

Eerste Sempre Store opent in Hasselt

Vinca Bloemen, de grootste bloemist van het land, opent in Hasselt de allereerste Sempre Store. Het gaat om hele verdieping met meubelen en decoratiematerialen van het internationale merk. Bovenop het hoekgebouw in de Kapelstraat opent weldra nog een rooftop wijnbar.

Vorig jaar was Vinca Bloemen een mooie aanwinst voor de Hasseltse binnenstad. Op de locatie waar vroeger Eddy Heleven juwelen verkocht (hoek van Kapelstraat met Diesterstraat en Dokter Willemsstraat) is sindsdien één van de twee verkooppunten gevestigd van de grootste bloemist van het land.

Om het prestigieuze pand ten volle te benutten, worden nu de andere verdiepingen ingevuld met complementaire producten. Sempre Life, een producent van stijlvol binnen- en buitenmeubilair op basis van gerecycleerde materialen, stelt nu een selectie van zijn gamma voor boven de bloemenzaak. Deze afdeling geldt als de eerste Sempre Store ter wereld van het internationale merk.

Ook de producten van Gazel, het merk van de jonge Limburgse ondernemers Kenneth Van Bogget en Silke Wauters zullen voortaan bij Vinca te vinden zijn. Het gaat om vazen, bloempotten en kaarsenhouders die met 3D-printers gemaakt worden.

Tot slot wordt de bloemen- en decoratiezaak opgefleurd met een rooftop-bar. De koffie die er wordt geschonken komt van Simon en Wouter Mignolet (Twenty Two Coffee) en de wijnen worden geselecteerd door topsommelier Gianluca Di Taranto.

Het waren de Hasseltse schepen van Economie, Rik Dehollogne en centrummanager Ben Croonenborghs die namens Stad Hasselt de nieuwe ondernemers mochten verwelkomen (foto).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.