cynthiareekmans

Eerste uitgaande transfer voor STVV

cynthiareekmans

Cynthia Reekmans, voormalig TVL-gezicht, stopt na 1,5 jaar als communicatie- en persverantwoordelijke bij Stayen en STVV. De combinatie tussen de job en haar jonge gezin werd te moeilijk en daarom kiest ze voor een andere uitdaging, en wel als docente bij Hogeschool UCLL.

“Stayen is een bedrijf in groei," weet Cynthia Reekmans. "Er valt dag en nacht wat te beleven. Ik heb hier professioneel heel veel bijgeleerd. De afstand Ham-Sint-Truiden en de gewijzigde gezinstoestand maakten het moeilijk. Ik voelde me genoodzaakt om een keuze te maken zodat ik het team op Stayen, alsook mijn gezin thuis niet te kort zou doen. Met mijn diploma als Master in de Romaanse talen kan ik aan de slag als docent bij de Hogeschool UCLL."

Peter Onkelinx, Site Manager: “Wij betreuren haar vertrek. Ze heeft ons mediakanaal ST-TV mee helpen uitbouwen en was een echte teamplayer. Gelukkig verlaat ze ons niet helemaal, want op wedstrijddagen zal Cynthia voor ST-TV de interviews afnemen en na de match de persbabbel verzorgen. We wensen haar een mooie toekomst aan de UCLL."

De taken van Cynthia buiten de wedstrijddagen zullen in eerste instantie intern verdeeld worden.