Eksturstore brengt vernieuwend concept online

leen thys eks

De Hasseltse ondernemer Christiaan Kastrop (Aanbieders.be, etc.) heeft samen met zijn vrouw Leen Thys (ex-Voka Limburg en ex-Graco) een gloednieuwe winkel geopend. Van verlichting over speelgoed en keukengerei tot oorbellen... een erg breed assortiment is voortaan terug te vinden bij Eksturstore.

Het gaat om een online winkel, waarvan de rekken zijn gevuld met items die aan bepaalde criteria moeten voldoen. "Ecologisch, eerlijk, simpel, duurzaam en pittig," vertelt Leen Thys. "Dat zijn de voorwaarden waar we op selecteren. Ieder product is door ons persoonlijk getest en gekozen. We verkopen dus alleen de dingen die we zelf graag zien en waarvan we zeker weten dat onze klanten er veel plezier aan zullen beleven."

Om de liefhebbers van deze spullen wat meer achtergrond te geven, zal er ook een online magazine worden uitgegeven. Toffe artikels over globetrotters die voor u overal ter wereld de leuke hebbedingen gaan spotten en u erover willen vertellen. En zo komt u nog eens iets te weten...