Nieuws Limburg Emotionele verhuizing van DSSV naar Gemoco-gebouwen

Emotionele verhuizing van DSSV naar Gemoco-gebouwen

Emotionele verhuizing van DSSV naar Gemoco-gebouwen

DSSV (industriële reiniging en rioleringswerken) en Transpo Daniëls (transport van vloeibare afvalstoffen), de familiale zusterbedrijven uit Kermt-Hasselt, hebben hun intrek genomen in nieuwe faciliteiten.

“Het is met heel veel pijn in ons hart dat we verhuizen, maar door de verschillende innovaties en uitbreidingen die we doorgevoerd hebben de laatste jaren, is de site in Kermt echt te klein geworden”, zeggen Judith, Frank en Daniël Daniëls.

Afgelopen weekend zijn de 80 personeelsleden en al het materiaal verhuisd naar de nieuwe stek in Heusden-Zolder. Het gaat om de gebouwen van Gemoco, voorheen nog Limasco. De 40 vrachtwagens werden onder politiebegeleiding naar de nieuwe uitvalsbasis geëscorteerd.

“Een speciaal en emotioneel moment, maar tevens de start van een nieuw hoofdstuk in onze bedrijfsgeschiedenis”, aldus nog de familie Daniëls.

(Foto: DSSV)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.