Nieuws Limburg En hoppa: nog eens 152 werknemers erbij!

En hoppa: nog eens 152 werknemers erbij!

En hoppa: nog eens 152 werknemers erbij!

Trixxo blijft op diverse fronten het overnamepad bewandelen. In de afgelopen weken werden Angi Dienstencheques (Nazareth) en Marys (Sint-Niklaas) toegevoegd aan de portefeuille van Trixxo Dienstencheques. Die tak stelt meer dan 10.000 huishoudhulpen tewerk en realiseert meer dan 100 miljoen euro omzet.

Zowel Angi Dienstencheques als Marys waren zelf op zoek naar een grotere organisatie om samen te smelten. “En dat is een logische keuze”, aldus Stéphanie Dupont, operationeel directeur bij Trixxo Dienstencheques. “De marges in onze sector waren al krap, maar sinds de loonindexaties van dit jaar en de inflatie, is het nog moeilijker als kleine speler om rendabel te blijven. Hoewel de populariteit van de cheque hoog blijft, verdwijnen er jaarlijks heel wat bedrijven op de markt.” De 152 nieuwe medewerkers worden geïntegreerd in de bestaande Trixxo-kantoren van Gent en Sint-Niklaas.

Stéphanie Dupont wil bovenop de acquisities ook organisch groeien. “Alleen moet je dan extra mensen kunnen vinden, en dat is niet eenvoudig. Met een nationale radiocampagne hebben alvast de instroom kunnen bevorderen.”

“Ook is regionale verankering erg belangrijk voor onze dienstencheque-afdeling. We werken met en voor mensen en een regionale aanpak is daarom essentieel. Naast groei door overnames zetten we ook volop in op organische groei. Zo liep er in januari een nationale radiocampagne om nieuwe collega’s aan te trekken. Ken je zelf nog kandidaten? Stuur ze gerust naar ons!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.