Nieuws Limburg En toen waren ze nog met… 25!

En toen waren ze nog met… 25!

En toen waren ze nog met… 25!

Uit een deelnemersveld van 230 inschrijvingen heeft JCI Limburg zopas de 25 finalisten geselecteerd van het startersconcours [18-28]. Hierbij wordt op zoek gegaan naar Limburgs ondernemerstalent. Wie in november de hoofdprijs weet af te schieten, mag rekenen op 125.000 risicokapitaal (in de vorm van een KlimOp-lening bij LRM). Vijf anderen gaan naar huis met een bonus van 50.000 euro om hun start-up de nodige brandstof te geven.

bellastoma winnaar 2014Intussen konden de deelnemers hun licht opsteken op twee inspiratieavonden en een Business Bootcamp, waar gewerkt werd rond de elementen van een goed businessplan. Die werkstukken werden vervolgens door de jury geëvalueerd, om te komen tot de 25 halvefinalisten. Voor hen staat er nu een mentor klaar, die hen zal helpen om hun businessplan te verbeteren. Over 3 weken, op 10 oktober, wordt de selectie uitgedund tot 10 finalisten.

Vanaf volgende week stellen wij op Made in Limburg en in Het Belang van Limburg de 25 finalisten aan u voor!
halve finale jci

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.