Nieuws Limburg Energy People (Hasselt) trekt de stekker uit

Energy People (Hasselt) trekt de stekker uit

Energy People (Hasselt) trekt de stekker uit

De Luikse energieleverancier Mega zal de klanten van Energy People uit Hasselt een voorstel tot overstap doen. Dat is het gevolg van de beslissing van CEO Remco Rooswinkel om zijn energiebedrijf stop te zetten. “De energiemarkt is te competitief geworden om aan onze voorwaarden alleen verder te doen”, zegt hij.

Sinds 2014 levert de online energieleverancier Energy People gas en groene elektriciteit aan zo’n 9.000 klanten in Vlaanderen. Energy People heeft nu besloten om te stoppen met het leveren van energie. Klanten zullen deze week een e-mail ontvangen met meer informatie.

Remco Rooswinkel, CEO van Energy People, legt uit: “In de laatste jaren is de Vlaamse energiemarkt bijzonder competitief geworden. Om onze klanten energie te blijven leveren aan de beste voorwaarden, vertrouwen we onze activiteiten toe aan Mega. Dit is een logische stap, want Energy People en Mega staan qua filosofie zeer dicht bij elkaar.”

Michaël Corhay, CEO van Mega, voegt toe: “Wij zijn tevreden over deze afspraken en zijn ervan overtuigd dat de klanten van Energy People zeer tevreden zullen zijn als klant van Mega. Wij hebben ambitieuze groeiplannen in een zeer competitieve markt. Begin 2019 zal Mega meer dan 200.000 klanten van energie voorzien in België. Het doel is om binnen enkele jaren de kaap van 300.000 klanten te bereiken. Met deze samenwerking maken we een mooie stap om die doelstelling te realiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.