Nieuws Limburg Energy2Save (Hasselt) in handen van Luikenaars

Energy2Save (Hasselt) in handen van Luikenaars

Energy2Save (Hasselt) in handen van Luikenaars

De Limburgse ondernemer Patrick Vandenborne heeft zijn consultancybedrijf Energy2Save verkocht aan Coretec Energy uit Luik.

Energy2Save is sinds de oprichting door Patrick Vandenborne in 2013, actief op de Vlaamse markt als energieconsultant, en spitst zich toe op de KMO-markt. De focus ligt op het onderhandelen van energiecontracten en het opvolgen van de markten, zodat de energiekosten voor de KMO beheersbaar blijven. Daarnaast werkt Energy2Save ook samen met andere sectorgenoten voor het uitvoeren van energieaudits en monitoring.

Het hele bedrijf wordt nu overgenomen door Coretec Energy, een onderneming met een identiek profiel. Door de acquisitie maakt het Luikse Coretec de sprong naar Vlaanderen. Patrick Vandenborne, die aan boord blijft van de nieuwe eenheid, is heel blij met de samenwerking: “Dit is een goede match voor beide partijen. Hierdoor kan Energy2ave zijn groeiplannen versnellen en krijgt Coretec een stevige voet aan de grond in Vlaanderen.”

Voor de klanten verandert de overname niets, behalve dan de schaalvoordelen waar ze mee van kunnen genieten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.