Nieuws Limburg Eric Christiaens nieuwe directeur POM/ERSV

Eric Christiaens nieuwe directeur POM/ERSV

Eric Christiaens nieuwe directeur POM/ERSV

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) en het Erkend Regionaal Samenwerkings Verband (ERSV) van Limburg zullen voortaan worden geleid door Eric Christiaens. Hij komt over van kristalproducent Val Saint Lambert, waar hij zowat anderhalf jaar geleden aan de slag ging en zijn interim-opdracht inmiddels is afgelopen. Voordien was Christiaens ook actief als Managing Director van Passe-Partout, commercieel directeur bij Concentra (van 2002 tot 2007), Sales Director bij Inbev (van 1999 tot 2000) en Brand Manager bij Coca-Cola (van 1992 tot 1995). Eric Christiaens is in zijn vrije tijd ook politiek actief in Tongeren.

Eric ChristiaensDe Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Limburg (POM Limburg) voert het sociaal-economische beleid van de provincie Limburg uit, en dit zowel op strategisch vlak als naar ondersteuning en uitvoering van projecten. Domeinen waarin acties worden ondernomen zijn onder meer arbeidsmarkt, bedrijventerreinen, logistiek, internationale contacten of biotechnologie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.