Nieuws Limburg Erik Hoebers (Hotec) plots overleden

Erik Hoebers (Hotec) plots overleden

Erik Hoebers (Hotec) plots overleden

Erik Hoebers, zaakvoerder van interieurbedrijf Hotec in Genk, is vrijdag overleden in het ZOL. De ondervoorzitter van Bouwunie Limburg werd amper 58 jaar.

Erik Hoebers was bedrijfsleider van Hotec, fabrikant van houten schrijnwerk, zoals trappen, binnendeuren en andere interieurelementen. Hij was gekend als een zeer geëngageerd persoon, zowel in het bedrijf, de familie als in het verenigingsleven. Zo was Erik ondervoorzitter van Bouwunie Limburg en van de Limburgse Schrijnwerkers & Interieurbouwers.

Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie Limburg, is ontdaan door het verlies: “Erik was een zeer aangenaam en geëngageerd persoon. Hij was een voorbeeld voor velen en
zal enorm worden gemist. Wij denken met grote waardering terug aan zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij Bouwunie. Onze gedachten gaan uit naar Eriks echtgenote, zijn 2 zonen, zijn kleinkind en familie.”

De avondwake voor Erik vindt woensdag om 18u30 plaats in de kerk van Bret-Gelieren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.