Nieuws Limburg Essec doet overname in Heusden-Zolder

Essec doet overname in Heusden-Zolder

Essec doet overname in Heusden-Zolder

Essec Telecom Center, de winkelketen van de groep Essec, neemt het winkelpunt van i-Comms in Heusden-Zolder over. Daarmee komt het aantal winkels van Essec nu op twaalf. i-Comms was de laatste onafhankelijke Proximusverdeler in Limburg, en komt nu integraal onder de vleugels van Essec Telecom Center.

essec icomms_1“Daarmee verbeteren we onze dekking in Limburg,” zegt Luc Achten van Essec. Het nieuwe winkelpunt zal ook dienst doen als opleidingscentrum voor gebruikers van smartphones, tablets, gps, enzovoort. Wat de andere vestigingen betreft, werd de winkel in Tongeren overgebracht naar een nieuwe locatie en kwam het winkelpunt van Proximus in Maasmechelen onder de Essec-vlag. “Zo zijn we nu de absolute, unieke, onafhankelijke partner van Proximus in Limburg,” zegt Achten nog.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.