Nieuws Limburg Etalentis verhuist naar Officenter

Etalentis verhuist naar Officenter

Etalentis verhuist naar Officenter

Etalentis, het bedrijf dat eigen technische mensen uitstuurt om specifieke projecten voor derden uit te voeren, verhuist omwille van plaatsgebrek naar een nieuwe locatie. Vanaf 20 december zal het een onderkomen vinden in het OffiCenter aan de Grote Ring van Hasselt.
Etalentis werd destijds opgericht door Bart Martens, die 100% eigenaar is en ook operationeel de leiding in handen heeft. Het doel van het bedrijf is vooral grote ondernemingen bij te springen in geval er bijkomende technische kennis nodig is. Onder meer Inbev en Fluxys komen hiervoor bij Etalentis aankloppen. Bijkomend beschikt het team van inmiddels 40 werknemers over specifieke expertise die voor gespecialiseerde opdrachten kan ingeroepen worden. Het bedrijf heeft nog tal van vacatures lopen en mikt op een flinke groei in de komende jaren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.