Nieuws Limburg Euro Shoe (Beringen) wil Scapino kopen

Euro Shoe (Beringen) wil Scapino kopen

Euro Shoe (Beringen) wil Scapino kopen

scapinoDe Nederlandse schoenenketen Scapino, die door het faillissement van eigenaar Macintosh, in de aanbieding staat, komt mogelijk onder de vlag van de Beringse Euro Shoe Group. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is Euro Shoe (met merken als Shoe Discount, Avance en Bristol) één van de drie overgebleven kandidaten om Scapino in te lijven. De oprichtersfamilie Ziengs en het investeringsfonds Bencis zouden eveneens op Scapino azen.

Euro Shoe Group, eigendom van de oprichtersfamilie Vanaudenhove, heeft juist een jaar geleden Kurt Moons aangesteld als CEO. Die leidde concurrent Brantano van 1988 tot 2008. Brantano was zelf ook eigendom van Macintosh, maar ging niet mee failliet. De keten staat wel te koop. Volgens De Telegraaf hebben zich daar een 10-tal kandidaten voor gemeld. Het is niet geweten of Euro Shoe Group ook daar bij hoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.