Nieuws Limburg Eurofresh (Bocholt) onder dak bij Van Zon

Eurofresh (Bocholt) onder dak bij Van Zon

Eurofresh (Bocholt) onder dak bij Van Zon

Eurofresh uit Bocholt, verdeler en producent van verse voeding voor de horeca, heeft de handen in elkaar geslagen met groothandel Van Zon. “Een meerwaarde voor beide bedrijven”, zeggen Robbie Wils en Marion Van Zon.

Als onderdeel van een groot plan om diverse toeleveranciers van de horeca onder één dak te verenigen, is Van Zon een samenwerking aangegaan met Eurofresh uit Bocholt. Zowel het assortiment als een deel van het personeel zal voortaan te vinden zijn op de sites van Horeca Van Zon in Lommel, Beringen, Beerse en Kampenhout.

“Als straks de deuren van de horeca weer open mogen, zijn we vast van plan om het de ondernemers in de sector nóg gemakkelijker te maken”, aldus Marion Van Zon. “Wij willen de Bol.com voor de ondernemers uit de horecasector worden, waar ze alle benodigdheden gegroepeerd kunnen vinden.” Zo heeft Van Zon al een tijdje geleden een samenwerking gesloten met Gebroeders Carmans, dat in de cash & carry van Beringen voor een breed assortiment aan vers vlees zorgt.

Met Eurofresh uit Bocholt wordt het aanbod van zowat 30.000 referenties nu nog verder uitgebreid. Het bedrijf van Robbie Wils staat bekend als een nichespeler in de voedingswereld. Het maakt en levert verse voeding aan tal van restaurants en delicatessenzaken. Eurofresh is ook exclusief verdeler van de kant-en-klare maaltijden en delicatessen van Bonfait.

“Horeca Van Zon is voor ons de ideale partner om mee in zee te gaan”, zegt zaakvoerder Robbie Wils. “Met hun logistieke oplossingen, magazijn, de cash & carry’s en hun distributienetwerk over heel Vlaanderen, is dit voor ons een perfecte partner om onze ambities waar te maken.” En ook Marion Van Zon is happy: “Eurofresh is voor ons en onze klanten een echte meerwaarde”, besluit ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.