eurosys winnaars

EuroSys kiest voor sterk partnership met Made in Limburg!

EuroSys, al vele jaren in heel Limburg en daarbuiten gekend als een ervaren ICT-partner voor ondernemingen, gaat een intensieve samenwerking aan met Made in Limburg. En daar zijn beide partijen erg blij mee...

EuroSys is de negende structurele partner van dit platform. Een evidente keuze, vindt Mark Aerts, commercieel directeur B2B en bestuurder van het ICT-huis: "We zochten naar een strategische partner om ons online te profileren", zegt hij. "EuroSys is sinds 2 jaar alleen nog actief in een B2B-omgeving en dat willen we bij de bedrijven in Groot-Limburg nog meer in de verf zetten."

"Toen er een mogelijkheid was om als structurele partner voor Limburg in te stappen, hebben we dan ook niet getwijfeld om dit engagement aan te gaan. Het bereik van Made In, zowel met hun e-mails, website als op social media, gecombineerd met de snelheid van berichtgeving en professionele aanpak, waren doorslaggevend. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit de start is van een samenwerking op lange termijn."