Nieuws Limburg EuroSys komt decoder tijdens de match vervangen

EuroSys komt decoder tijdens de match vervangen

EuroSys komt decoder tijdens de match vervangen

Grotere frustraties dan een defecte tv tijdens een spannende voetbalmatch, zijn haast onmogelijk. En toch gebeurt het af en toe dat de nootjes op tafel staan, het bier is koud gezet, en er dan… ineens geen beeld meer is! (Kijk ook even naar het hilarische filmpje hieronder).

tv voetbalSelexion EuroSys pakt om dat te vermijden, uit met een stunt. Er werd een team samengesteld van techniekers die tot en met de finale op 10 juli, 24/7 bereikbaar zijn en direct een nieuwe digibox of digicorder (van Telenet) komen leveren aan huis (of omwisselen in de winkel).

“Een marketingstunt die perfect past in onze strategie om te tonen dat we de beste dienstverlening in huis hebben,” zegt Mark Lens van Selexion EuroSys. “We doen dit bovendien gratis… Hopelijk zijn de sportieve prestaties van onze Duivels nu op hetzelfde niveau!”

(Telenet-klanten kunnen voor deze dienstverlening bellen naar 011/41.7000)

https://www.youtube.com/watch?v=zQv8BWk-Cf8

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.