eurosys lens made in limburg

EuroSys maakt groeispurt: 10 knappe koppen gezocht

EuroSys, specialist in de digitale transformatie van bedrijven, scholen en overheden, blijft verder groeien. Momenteel worden er maar liefst 10 systeemingenieurs gezocht om bijkomende klanten te ondersteunen.

EuroSys werd precies 30 jaar geleden opgericht door Mark Lens. Een prachtig groeiverhaal, dat je vanaf eind volgende week kunt lezen in de nieuwe editie van het Made in Limburg Magazine. En ook de toekomst oogt rooskleurig. De grote digitaliseringsgolf die doorheen de diverse sectoren woedt, versnelt de groei, die sowieso al 25% per jaar bedraagt. Klanten staan in coronatijden nog meer in de rij om hun IT-infrastructuur, hardware, telecomoplossingen of cloud-applicaties verder te optimaliseren.

En daar zijn mensen voor nodig. Het team van EuroSys bestaat momenteel uit meer dan 70 mensen, maar daar komen er spoedig heel wat bij. Zo is het bedrijf momenteel op zoek naar 10 systeemingenieurs, die op diverse domeinen de klanten kunnen ondersteunen. En ook in andere specialisaties zoekt EuroSys nog nieuwe professionals.