Nieuws Limburg Evers verdubbelt achterban in Zonhoven

Evers verdubbelt achterban in Zonhoven

Evers verdubbelt achterban in Zonhoven

Geert Helsen van Narviflex en advocaat Kristien Vaes zijn de nieuwe bestuurders van de Ondernemersclub Zonhoven. En ook de ‘gewone’ leden vinden ineens massaal de weg naar deze club. Raar genoeg zoeken ondernemers meer verbinding en houvast bij elkaar in tijden dat netwerken en andere fysieke ontmoetingsmomenten verboden zijn.

Ondernemingsclub Zonhoven bestaat 6 jaar. Intussen groeide de vereniging gestaag. “Inhoudelijk hebben we ingezet op de versterking van het lokale netwerk en op de verdere professionalisering van al onze leden-bedrijven”, zegt voorzitter Koen Evers (Befrako). “Een programma dat aanslaat gezien de belangstelling voor onze club toeneemt.”

Evers merkt dat de coronacrisis het ledenaantal nog verder de hoogte injaagt. “Slogans als ‘koop lokaal’ en ‘doe zaken met je buurman’ worden meer dan ooit in de praktijk gebracht om vandaag de business draaiende te houden. De lokale verankering en het vangnet in eigen omgeving zijn cruciaal om de crisis goed te doorstaan. Dat verklaart waarom lokale ondernemers toenadering zoeken tot onze club en graag toetreden tot het netwerk. De solidariteit en ervaringsuitwisseling zijn een houvast. Dus zelfs zonder fysieke bijeenkomsten wordt het belang van een grote onderlinge verbondenheid door de coronacrisis in de verf gezet.” En zo telt Ondernemingsclub Zonhoven nu 70 leden.

Daarnaast neemt ook de belangstelling toe om het bestuur te vervoegen. “Met Geert Helsen (Narviflex) en Kristien Vaes (Vanhorenbeek-Vaes Advocaten en Bemiddelaars) krijgen we er twee bestuursleden bij. Zij vergezellen Davy Fraiponts, Jurgen Oben, Chris Schruers, Andy Willems en Kris Claes van Voka Limburg”, zegt voorzitter Koen Evers. “Vele handen maken het werk lichter. Die samenhorigheid is toch één positief effect van de coronacrisis…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio