Nieuws Limburg Ex-Kwadromannen starten met Het Ramenhuis

Ex-Kwadromannen starten met Het Ramenhuis

Ex-Kwadromannen starten met Het Ramenhuis

Paul Roosen (foto links) en Stefan Poelmans (niet de commercieel directeur van KRC Genk) hebben in Hasselt samen Het Ramenhuis opgericht, een onderneming in -u raadt het al- ramen. En deuren. Beide zaakvoerders brengen hun expertise mee van concullega KwadrO-Belisol, waar ze de kneepjes van het vak leerden.

“We zijn daar in goede verstandhouding vertrokken, maar wilden graag op een andere manier de producten in de markt zetten,” vertelt Paul Roosen. “We kiezen voor een kleinschalige benadering, waarbij we echt tijd vrijmaken voor iedere individuele klant. Service is de prioriteit nummer één. De indruk leeft dat de minder goede ervaringen van bouwers of verbouwers vaak te wijten zijn aan afspraken die niet worden nagekomen. Hier en daar worden zij bovendien als een nummer beschouwd. Dat willen we dus helemaal anders gaan doen.”

De eerste reacties zijn alvast positief. “We merken dat onze eerste klanten al nieuwe mensen naar ons doorverwijzen. Dat is exact wat we willen bereiken,” aldus nog Paul Roosen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.