all star shore deusjevoo

Ex, Sex en meer on the beach: Genkenaars houden het spannend

U hebt ongetwijfeld als 'guilty pleasure' ooit gekeken naar de legendarische programma's waarbij rondborstige bimbo's en testoronbommetjes elkaar het leven zuur maken aan de zwembadrand van een zonovergoten vakantievilla... Dan zijn het uitgekiende decor en de fotogenieke inrichting van Geordie Shore, Jersey Shore of Rio Shore u zeker niet ontgaan. Wat u allicht nog niet wist, is dat al deze realisaties komen uit de koker van Deusjevoo uit Genk. En weldra volgt de absolute apotheose...

All Star Shore is de titel van een nieuw programma waarbij een villa in Gran Canaria wordt gevuld met een aantal celebrities uit alle voorgaande reality-reeksen. Volgegoten met vodka en andere geestrijke genotsmiddelen gaan de sterren van de diverse series met elkaar in verbale en fysieke interactie. Het haantjes- en kippetjesgedrag zorgt klassiek voor spetterende televisie. MTV zal de productie van ITV Studios Netherlands in heel Europa uitzenden en ongetwijfeld voor een heus kijkcijferkanon zorgen.

Het bescheiden aantal vierkante meters waar het allemaal diende te gebeuren, moest (wederom) op een fotogenieke manier worden ingevuld. Omdat de kijker geen details mag missen en als het ware moet worden meegesleept in de bitchfights, stomende vrijpartijen en testosteron-intriges, moesten er échte professionals voor het interieur en decor worden ingehuurd. Enter: Deusjevoo. Jo Peters, founding father van de Genkse onderneming, kreeg de uitdaging voor de voeten geworpen om de setting van de reeks invulling te geven. En dat deed ie met verve. "Heel leuk om interieurdesign te laten samenvloeien met showbizz-design", zegt hij. "Met een oprecht woord van dank aan mijn team voor deze fantastische realisatie." De première van de reeks was intussen al te zien op de streamingdienst Paramount+.