Nieuws Limburg Ex-topman van Walibi brengt animo op Terhills

Ex-topman van Walibi brengt animo op Terhills

Ex-topman van Walibi brengt animo op Terhills

Rudy Hulsman is de nieuwe algemeen directeur van Terhills, de recreatiezone die vorm krijgt op de voormalige mijnterreinen van Eisden. Hulsman is een zwaargewicht, die heel wat ervaring meebrengt als ex-topman van Walibi, Bellewaerde Park, Quick, Kentucky Fried Chicken, Pizza Hut en Taco Bell.

Zoals u weet wordt de oude mijnsite van Eisden momenteel omgevormd tot een toeristisch-recreatieve trekpleister met internationale uitstraling. In het verlengde van Maasmechelen Village is al werk gemaakt van het Terhills Hotel, waterskifaciliteiten en de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Een groot vakantiepark met 250 villa’s moet de kers op de taart worden. Investeerder LRM heeft nu een nieuwe manager aangetrokken om Terhills verder uit te bouwen en als totaalbeleving op de internationale kaart te zetten.

Dat is Rudy Hulsman geworden, een 53-jarige Nederlander met heel wat internationale managementervaring. Zo werkte hij voor een verpakkingsgroep in Canada, bij Yum Restaurants (Fried Chicken, Pizza Hut en Taco Bell) in de VS en leidde hij in ons land de pretparken Walibi en Bellewaerde. Hij was nadien verantwoordelijk voor een netwerk van 100 Quick-restaurants met een totale omzet van 200 miljoen euro. Sinds 2017 heeft Rudy Hulsman een eigen consultingbedrijf. Nu gaat hij dus in Limburg aan de slag.

“Hij wordt verantwoordelijk voor de exploitatie en de commercialisatie van Terhills en de trekpleisters op de site”, zegt Hugo Leroi, die naast voorzitter van LRM, ook voorzitter is van Terhills. “Zijn internationale marketingervaring zal van pas komen om Terhills als totaalbeleving en als gebiedsbestemming in de markt te zetten. Rudy Hulsman is naar mijn mening de perfecte manager, marketeer en bruggenbouwer die alle partners en stakeholders op en rond de Terhills-site op één lijn kan krijgen.”

Hulsman zelf begint enthousiast aan zijn opdracht: “Deze kans kon ik niet laten schieten. Het mooie aan Terhills is dat sommige projecten up and running zijn, en andere letterlijk nog in de steigers staan. Dat neemt niet weg dat het nu al een betoverende locatie is in het hart van de Euregio. Ik kijk er alvast naar uit.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.