unizo cmine crib lodewyckx olaerts

Extra duwtje voor jonge groeiers uit Genk

Ondernemersorganisatie Unizo Limburg heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met C-mine Crib, de incubator voor creatieve en innovatieve ondernemers in Genk. De deal houdt in dat de start- en groeibedrijven op C-mine Crib een beroep kunnen doen op de ondersteuning van diensten bij Unizo Limburg.

“Op C-mine Crib kunnen bedrijven nu al rekenen op de steun van diverse specialisten voor al hun vragen", zegt Jasper Olaerts, manager van C-mine Crib. "Met Unizo Limburg erbij, kunnen er nu ook langere, op maat gemaakte trajecten aangeboden worden. Deze ondersteuning is erg belangrijk voor de groei van onze bedrijven.”

En ook Unizo Limburg heeft er zin in. "Door deze samenwerking komen wij ook dichter bij de ondernemers te staan", zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder. "Zo weten we nog beter waar ze nood aan hebben en welke tips goed van pas komen."

Naast het advies voor de ondernemers in de incubator zal Unizo Limburg ook meerdere keren per jaar netwerkactiviteiten en infosessies organiseren op C-mine Crib in Genk.