Nieuws Limburg Facotherm fusioneert met Antwerpse collega

Facotherm fusioneert met Antwerpse collega

Facotherm fusioneert met Antwerpse collega

Facotherm, de Houthalense groothandel in materialen voor verwarming, sanitair, ventilatie en hernieuwbare energie, smelt samen met sectorgenoot Domotech uit Wommelgem. Dat moet synergievoordelen opleveren qua aankoop, stockbeheer, logistiek en financieel beleid. De fusie houdt tevens een belangrijke kapitaalinjectie in.

Koen en Claude“Domotech heeft in het verleden bewezen administratief en organisatorisch heel sterk te zijn, zegt CEO Koen Vercammen van de Antwerpse partner. “Facotherm kan daar bovenop, met de 6 vestigingen voor de nodige schaalvergroting zorgen. Door die specifieke sterktes te koppelen aan de technische vakkennis en klantvriendelijkheid, hebben we een belangrijke troef voor de toekomst in handen.”

Claude Glorieux, CEO van Facotherm, vult aan: “We willen naar buiten te treden als dé technische groothandel voor de vakman. Daarnaast breiden we ook ons aanbod aan interne en externe opleidingen uit, alsook ons netwerk van afhaalpunten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.