Nieuws Limburg Familie Kerfs stopt half miljoen in truckstop

Familie Kerfs stopt half miljoen in truckstop

Familie Kerfs stopt half miljoen in truckstop

Victor en Eddy Kerfs, actief in de transportwereld, investeren een half miljoen in de modernisering en uitbouw van hun Truckstop 26bis in de buurt van het Klaverblad in Lummen. Onder meer de Spar-winkel krijgt een stevige upgrade.

Met Truckstop 26bis bieden de gebroeders Kerfs al meer dan elf jaar een veilige standplaats aan voor truckchauffeurs. Die kunnen er genieten van heel wat faciliteiten, met aandacht voor comfort en hygiëne. Ze kunnen bijvoorbeeld, net zoals de buurtbewoners trouwens, hun boodschappen doen in de Spar-winkel en genieten van een (gezonde) maaltijd in het restaurant.

Corona of niet, Victor en Eddy willen verder investeren in de dienstverlening aan hun klanten. “We willen vooruit”, stelt Eddy Kerfs. “Stilstaan is achteruit gaan. Daarom komt er een uitgebreide modernisering van onze Spar-winkel. Bovendien krijgt onze keuken een stevige upgrade.” Het bedrag van 500.000 euro komt tegemoet aan de wensen van de truckchauffeurs. “We kennen de bekommernissen van de chauffeurs maar al te goed”, zegt Victor Kerfs. “Wij trachten met Truckstop 26bis een antwoord te bieden op de problematiek rond veiligheid, comfort, hygiëne en gezond eten. En daar willen we steeds verder in gaan.”

Voor de uitvoering van de werken werd zoveel mogelijk een beroep gedaan op leveranciers en aannemers uit Limburg. “Dat doen we bewust”, stelt Victor Kerfs. “We willen de lokale economie in deze gitzwarte tijden zoveel mogelijk een hart onder de riem steken.” Begin december moet de nagelnieuwe winkel klaar zijn en zullen de eerste bereidingen de gemoderniseerde keuken verlaten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Borgloon, Hasselt
Borgloon

Financieel trio vergroot actieterrein

Finvision Hasselt, het financieel advieskantoor van vennoten Jurgen Jackers, Dirk Blanpain en Hilde Albert, gaat uitbreiden naar de Kempen. Vanaf… Lees meer

Meest gelezen in deze regio