Nieuws Limburg Familie Nolmans verviervoudigt logistiek centrum

Familie Nolmans verviervoudigt logistiek centrum

Familie Nolmans verviervoudigt logistiek centrum

Nolmans Retail Support, het Limburgse bedrijf achter de speelgoedketen ToyChamp, heeft fors geïnvesteerd in nieuwe kantoren en logistieke ruimte in Genk. Koen, Wim en Frank Nolmans zijn bovendien van plan om in de toekomst 3 tot 4 nieuwe winkels per jaar te openen.

Aan de Troisdorflaan in Genk werd zopas een uitbreiding gerealiseerd met een verdubbeling van de kantoorruimte en een haast verviervoudiging van de logistieke capaciteit (van 5.000 m² naar 18.000 m²). “In woelige retailtijden in het algemeen, en in de speelgoedsector in het bijzonder, roeit ToyChamp tegen de stroom in met ambitieuze expansieplannen”, zegt CEO Koen Nolmans. De nieuwe logistieke ruimte wordt uitgerust met een modern Warehouse Management System (ontwikkeld in samenwerking met Hogeschool PXL) en zal dienen voor de afhandeling van bestellingen uit de gloednieuwe webshop.

“Daarnaast wordt geïnvesteerd in de groene voetafdruk en zal begin volgend jaar een zonnedak met 12.000 m² zonnepanelen worden aangebracht”, aldus nog Koen Nolmans. “Voor de komende jaren mikken we op de opening van nieuwe winkels aan een tempo van 3 tot 4 per jaar.” ToyChamp heeft momenteel 10 vestigingen in Nederland en in 7 in België, met name in Geel, Maasmechelen, Lanaken, Sint-Truiden, Bilzen, Genk en Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.